Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü

Kulubümüz

Kulübümüz 2005 senesinde başkanımız Sn. Savaş Pravuştalı tarafından kurulmuştur. Spor salonumuz 1071 KAdıköy Residence Kompleksi içinde -1. katta olup, haftanın 7 günü açıktır. Hafta içi saat 12:00-22:00 arasında ve hafta sonu saat 10:00-20:00 arasında üyelerimize ve masa tenisi sporuna gönül vermiş herkese hizmet vermektedir.

Spor Salonumuzda erkek/bayan soyunma odaları/duşlar, sporcu oturma salonu ve büfe bulunmaktadır.

Masa tenisi okulumuz Eylül-Haziran ayları arasında deneyimli eğitmenlerimiz Sedat Taşkın ve Ferhat Erduran gözetiminde, hafta sonları masa tenisi sporunun inceliklerini öğrenmek isteyen 7’den 70’e herkese açıktır. Hafta içi eğitmenlerimizden (önceden randevu alarak) özel ders almak mümkündür. Bunun yanı sıra salonumuzda profesyonel masa tenisi lastik ve tahtalarını tecrübeli hocalarımıza danışarak deneyebilir ve temin edebilirsiniz.
Erkek takımımız Bülent NOMER ve Mehmet Şenol ŞİŞLİ yönetiminde Türkiye Erkekler 1.Liginde Ferhat ERDURAN (kaptan), Hakan PEHLİVAN, Berk ELİTAŞ ile ve Bayan takımımız A.Mehtap KÖM yönetiminde Türkiye Kadınlar 2.Liginde Serpil PINAR (kaptan), İrem KÖM , Elif KÖM ve İlknur ÖZÇELİK ile müsabakalara katılmakta ve başarılara imza atmaktadır.